Handelsbetingelser

Toftevin.dk er en del af JENSEN Services.

 

FORRETNINGSBETINGELSER:


Nedenstående forretningsbetingelser gælder for alle leverancer fra Toftevin.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Toftevin.

Toftevin leverer kun varer i Danmark. Hvis varer ønskes leveret udenfor danske grænser, så kontakt os for en særskilt aftale.

 

VIRKSOMHEDER med CVR nummer:

 

Er I en virksomhed med cvr nummer sender vi gerne på faktura. Skriv venligst en mail i stedet for at bruge webshoppen.

 

ALDERSGRÆNSE

 

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Toftevin.dk


BESKRIVELSER


Hvordan man oplever smag, duft og synsindtryk er individuelt. Vi forsøger at beskrive, hvad vi oplever. Det er dog ikke et udtryk for, at alle får samme oplevelse, men vi håber, at vi rammer bredt med vores beskrivelser.

 

KVITTERING

 

Når du har bestilt en vare hos os modtager du en kvittering for din bestilling på den email, som du har angivet. Fremsendelsen af denne kvittering er ikke en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved endelig aftale er indgået.

Endelig aftale anses først for indgået ved Toftevin´s skriftlige accept eller ved Toftevin´s fremsendelse af varene. Faktura medfølger varene.

 

LEVERINGSTIDSPUNKT OG TRANSPORT

 

Levering af vin fra Toftevin sker kun til posnumre fra 2000 - 4000. Hvis det skal leveres udenfor dette område, skal det aftales individuelt. Levering af varer fra Toftevin anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Vinene bliver NORMALT leveret indenfor 5 hverdage efter ordren er modtaget. Kontakt os, hvis du vil have et præcist leveringstidspunkt.

 

FORTRYDELSESRET

 

Toftevin yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Toftevin underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde på jensen@jensenservices.dk . I meddelelsen skal du tydeligt gøre os opmærksom på, at du vil udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Varen skal sendes retur senest 14 dage efter I har meddelt fortrydelsen. Køber er forpligtet til, efter forudgående aftale med Toftevin, at returnere varen i original emballage og i samme stand og mængde, som den er modtaget. Har I åbnet en eller flere flasker godtgøres disse ikke, medmindre der er noget galt med vinen.

Returneringsomkostningerne skal du selv afholde.


Varens stand, når du sender den retur.

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, hvis den har været opbevaret uhensigtsmæssigt, så som i regnvejr og frost.

 

REKLAMATION

 

Du har 24 måneders reklamationsret. Reklamation skal ske senest 2 måneder efter fejlen er konstanteret. Det er din pligt at angive hvordan fejlen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Toftevin.

Vin kan ved forkert opbevaring blive dårlig, ligesom vin kan blive for gammel ved at opbevare den for længe. Vi anbefaler, at vin drikkes senest 6 måneder efter levering.

JENSEN Services dækker returneringsomkostninger i et rimeligt omfang, hvis reklamationen er berettiget.

I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem kvittering inkl. oplysning om fragtomkosninger samt evt. track and trace nummer.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Ved returnering

Henvendelse rettes til og reklamationer sendes til:

JENSEN Services
Jægersborgvej 20
2800 Kongens Lyngby

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

OPLYSNINGSPLIGT

 

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå aftalerne efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af købsaftalen pr. e-mail, så send en e-mail til: jensen@jensenservices.dk

 

FORTROLIGHEDSPOLITIK

 

Toftevin forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, telefonnummer, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.


Når du handler hos os har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse og evt. anden leveringsadresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Oplysningerne videregives i det omfang det er nødvendigt til transportøren, hvis det er nødvendigt for os, at bruge en ekstern transportør til at levere ordren til dig.

Oplysningerne registreres hos Toftevin og opbevares i overensstemmelse med Lov om behandling af personoplysninger.
Toftevin udleverer ikke dine personlige oplysninger til tredje part uden at der er givet aktivt samtykke hertil.

KONTAKT OG KLAGEMULIGHED VEDR. PERSONOPLYSNINGER
Du har ret til at kontakte os og få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi har registreret. Såfremt de er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante kan du i henhold til reglerne i Persondataloven få oplysningerne ændret eller slettet ved at kontakte os på  jensen@jensenservices.dk

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data, der vedrører dig. Klage skal indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
 

PRIS OG BETALING

 

I Toftevin.dk webshop kan du betale med Dankort, Visa/Dankort og Mastercard. Alle priser i Toftevin webshop er inkl. moms. Beløbet for din bestilling trækkes på den angivne konto når varerne er afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved købet.

Toftevin bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Fragt

 

Ekspeditionsgebyr bliver tillagt i indkøbskurven. Ved afhentning pålægges ikke ekspeditionsgebyr.

 

KLAGEMULIGHED

 

Har du en klage over et produkt købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

Toftevin er en del af:

SE/CVR: 18 88 93 74

JENSEN Services, Jægersborgvej 20, 2800 Kongens Lyngby

jensen@jensenservices.dk - 29 25 99 07

 

Opdateret den 3 oktober 2022